Kreu i Misionit Diplomatik Algjerian në Shqipëri viziton KMSH-në në një takim lamtumire

Kreu i Misionit Diplomatik Algjerian në Shqipëri viziton KMSH-në në një takim lamtumire

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në selinë e institucionit në një takim lamtumire, Kreun e Misionit Diplomatik Algjerian në Republikën e Shqipërisë, z. Abduluehab Saidani. Në fjalën e tij, kryetari Spahiu e falenderoi z. Saidani për kontributin e dhënë në ngritjen dhe konsolidimin e marrëdhënieve…

Read more