KMSH takim pune me imamët e rretheve

KMSH takim pune me imamët e rretheve

Komuniteti Mysliman ka zhvilluar sot një mbledhje me imamët e rretheve, në kuadër të bashkëpunimit dhe përçimit të drejtë të mesazhit që përcjell feja Islame. Kështu, kryetari i Komunitetit Mysliman, Skender Bruçaj, së bashku me nënkryetarin, Ali Zaimi, zhvilluan një takim pune në qytetin e Shkodrës me imamët e myftinisë…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë