In memorien: “Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”

In memorien: “Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”

Në kuadër të 50 vjetorit të revoltës së Spaçit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Kolegji Universitar “Bedër” zhvilluan aktivitetin përkujtimor me titull: “In memorien: Persekutimi komunist i prijësve dhe dijetarëve myslimanë në Shqipëri”. Ky program u çel me leximin e disa ajeteve Kuranore nga hafizi Enes Hyka. Për të vijuar…

Read more