Ramazan 2015, KMSH shtron iftarin e parë

Ramazan 2015, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë Presidenti i Republikës, SHTZ. Bujar Nishani, Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, kryeprokurori Adriatik Llallaj, kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj, prefekti i Tiranës, Sadi Vorpsi, kryetari i Komitetit Shtetëror…

Read more