Drejtori i Përgjithshëm i Programeve dhe Zhvillimit Ndërkombëtar pranë Qatar Charity viziton KMSH-në

Drejtori i Përgjithshëm i Programeve dhe Zhvillimit Ndërkombëtar pranë Qatar Charity viziton KMSH-në

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti në një takim kortezie në selinë e institucionit, z. Abdulaziz Jassem Hajji, Drejtor i Përgjithshëm i Programeve dhe Zhvillimit Ndërkombëtar pranë Qatar Charity, i shoqëruar ky i fundit nga Drejtori i Qatar Charity Albania, z. Mahmud Abas Shakir dhe Koordinatori i…

Read more