KMSH organizon seminar trajnimi me imamët

KMSH organizon seminar trajnimi me imamët

Sot paradite, në ambientet e Universitetit Bedër, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë (Drejtoria e Burimeve Njerëzore), në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve Islame në Bedër organizuan seminarin me temë “Islami dhe komunikimi në publik”, me imamët e Myftinive të Gjirokastrës, Fierit, Vlorës, Sarandës, Përmetit dhe Kuçovës. Në seminar morën pjesë nënkryetari…

Read more