9 PRILL 2016, PROGRAM ARTISITK PËR PROFETIN MUHAMED A.S.

9 PRILL 2016, PROGRAM ARTISITK PËR PROFETIN MUHAMED A.S.

Më 9 prill, në orën 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, organizon programin artistik, “Profeti Muhamed, paqja qoftë mbi të – Krenaria e Njerëzimit”. Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA”, organizojnë për të njëmbëdhjetin vit radhazi, programin “Profeti Muhamed, paqja qoftë…

Read more