Mesazh Ngushëllimi

Mesazh Ngushëllimi

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dënon ashpër sulmin terrorist në qytetin e Parisit dhe shpreh ngushëllimet më të sinqerta për viktimat e kësaj ngjarjeje. Ngjarjet në vazhdim të terrorit në botë dhe së fundmi në Francë na kanë tronditur të gjithëve, si besimtarë dhe si qytetarë që dëshirojmë të jetojmë në…

Read more