Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman”, viziton disa nga myftinitë e vendit tonë

Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman”, viziton disa nga myftinitë e vendit tonë

Përgjegjësi i Sektorit të Jetimëve pranë fondacionit “Mbreti Selman për Bamirësi dhe Ndihma Humanitare”, z. Abdulaziz Othman, vizitoi këto ditë disa nga myftinitë e vendit tonë, myftini në të cilat që nga fillimi i këtij viti, po zbatohet projekti mujor në ndihmë të 206 fëmijëve jetimë. I shoqëruar nga koordinatori…

Read more