Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit

Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në bashkëpunim me Qendrën CVE zhvilloi Forumin Ndërfetar, me temë: “Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit”. Në këtë forum morën pjesë liderët fetarë të pesë komuniteteve në vend, ndër to edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu,…

Read more