Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Universiteti Bedër, konferencë ndërkombëtare mbi Studimet në Media dhe Komunikim

Studiues nga 11 shtete dhe 21 universitete të ndryshme, të mbledhur në konferencën ndërkombëtare mbi studimet në media dhe komunikim, me temë “Industria e medias; trendet, dinamika dhe sfidat”, organizuar nga Universiteti Bedër, diskutuan mbi zhvillimet dhe sfidat me të cilat përballet industria e medias. Akademikë dhe profesionistë të fushës…

Read more