Ndërron jetë H. Ibrahim Balla

Ndërron jetë H. Ibrahim Balla

“Inna lil’lahi ue inna ilejhi raxhiun…” (Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi) Sot, më 24 shkurt 2015, është ndarë nga jeta H. Ibrahim Balla, ish-drejtor i Medresesë së Tiranës në vitet 1991-1998. Lindi në Farkë të Tiranës më 10.09.1930, në një familje arsimdashëse fetare. Në vitin 1945…

Read more