Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Komunitetet fetare mbajnë marshimin e paqes në Elbasan

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan ka zhvilluar marshimin e paqes. Nën moton “Jo indiferentizmit, Po Solidaritetit” aktivitetit iu bashkuan qytetar, përfaqësues të komuniteteve fetare, shoqërisë civile dhe institucioneve lokale. Qëllimi i këtij marshimi ishte promovimi i paqes dhe bashkëjetesën midis komuniteteve fetare në Shqipëri si dhe grumbullimi i fondeve…

Read more