Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare, me titull: “Komunikim dhe Integrim”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Mekë/Arabia Saudite, ku po merr pjesë në konferenën ndërkombëtare me temë “Komunikim dhe Integrim”. Kryetari Spahiu ndodhet në këtë konferencë me ftesë të posaçme të Shkëlqesisë së Tij, Abdul-Latif bin Abdul-Aziz Al Shejkh, Ministër për Çështjet Fetare në mbretërinë…

Read more