Reagim në lidhje me luftën Hamas-Izrael

Reagim në lidhje me luftën Hamas-Izrael

REAGIM Komuniteti Mysliman i Shqipërisë po ndjek me shqetësim luftën mes Hamasit dhe Izraelit që ka filluar prej ditësh. Sulmet ndaj civilëve të pafajshëm janë të papranueshme nga cilado palë që të vijnë, ashtu sikurse është e papranueshme kundërpërgjigjja jo-proporcionale. Derdhja e gjakut të njerëzve të pafajshëm është një akt…

Read more