Kreu i KMSH-së zgjidhet si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame

Kreu i KMSH-së zgjidhet si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skënder Bruçaj, është përzgjedhur për një mandat pesëvjeçar si anëtar i Këshillit të Lartë Drejtues të Ligës Botërore Islame (Rabita). Ky këshill përbëhet nga liderët e komuniteteve botërore fetare dhe mblidhet në periudha të caktuara kohore për të diskutuar dhe vendosur strategjitë dhe…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë