“Bukuritë e Besimit” në Laç

“Bukuritë e Besimit” në Laç

Programi “Bukuritë e Besimit Islam” është zhvilluar këtë të martë në Laç, ku ishin të pranishëm nënkryetari i komunitetit Mysliman, Ali Zaimi dhe Kryevaizi Lauren Luli. Në fjalën e tij, nënkryetari Zaimi u shpreh se besimi islam është ushqimi i shpirtit dhe i zemrës, është stolia dhe bukuria e jetës…

Read more