Kreytari i KMSH-së merr pjesë në aktivitetin e ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit

Kreytari i KMSH-së merr pjesë në aktivitetin e ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit

Në kuadër të ditës së pavarësisë dhe të çlirimit të shtetit të Kuvajtit, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, mori pjesë në aktivitetin e organizuar me këtë rast nga Ambasada e Kuvajtit në ambientet e “Hotel Tirana”. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm gjithashtu edhe Ambasadori i…

Read more