Kryetari Bruçaj takon Kryemyftiun e Egjiptit

Kryetari Bruçaj takon Kryemyftiun e Egjiptit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, gjatë një vizite në Egjipt, pati një takim me hirësinë e tij Kryemyftiun e Egjiptit, z. Sheuki Ibrahim Abdul-Kerim Al’lam. Në këtë takim ishte i pranishëm edhe ish-kryemyftiu i Egjiptit, Prof.Dr. Ali Xhuma. Biseda u fokusua në domosdoshmërinë e punës dhe bashkëpunimit…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë