Kryetari i KMSH-së merr pjesë në simpoziumin e Bektashinjve

Kryetari i KMSH-së merr pjesë në simpoziumin e Bektashinjve

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj mori pjesë në simpoziumin ndërkombëtar “Ringritja e bektashizmit përmes traditës së Ehli-Bejtit dhe roli historik i Dede Reshat Bardhit”, të organizuar nga Kryegjyshata Botërore Bektashiane. Kryetari i KMSH-së vlerësoi rolin e komunitetit bektashian në ruajtjen e harmonisë dhe bashkëjetesës fetare në…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë