Myslimanët dhe të krishterët bashkohen rreth vlerave të familjes

Myslimanët dhe të krishterët bashkohen rreth vlerave të familjes

Departamenti i Shkencave Islame në Kolegjin Universitar Bedër në bashkëpunim me Akademinë Ortodokse, Durrës dhe Seminarin Ndërdioqezan, Shkodër, zhvilluan simpoziumin e radhës ndërfetar me temë “Familja në këndvështrimin e Krishterë dhe Islam” Familja si faktor themelor në mbarëvajtjen e shoqërisë, këndvështrimet përkatëse teologjike të saj, apo çështje të ndryshme, që…

Read more