Zhvillohet simpoziumi me temë: “Bashkëjetesa fetare – traditë dhe kulturë në Tiranë”

Zhvillohet simpoziumi me temë: “Bashkëjetesa fetare – traditë dhe kulturë në Tiranë”

Ky simpozium, i zhvilluar ditën e sotme në ambientet e “Tirana International Hotel”, vjen në kuadër të promovimit të botimit “Guidë Turistike Fetare për Tiranën”, botim ky i Qendrës për Administrim Social Ekonomik Territorial në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Ky botim, kjo guidë fetare, synon përmbledhjen dhe prezantimin e…

Read more