Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, dhe Këshillin Botëror të Komuniteteve Myslimane, zhvilluan sot Konferencën e Tretë Ndërkombëtare në Studimet Islame, me temë: “Islami dhe sfidat e familjes në shoqërinë bashkëkohore”. Kjo konferencë mblodhi së bashku mbi 20 akademikë dhe studiues,…

Read more

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam”

Zhvillohet konferenca ndërkombëtare me temë: “Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Këshillin Botëror të Komuniteteve Myslimane dhe Departamentin e Shkencave Islame pranë Kolegjit Universitar “Bedër”, organizuan Konferencën e 2-të Ndërkombëtare në Studimet Islame (ISCON), me temë: “Roli i gruas në shoqërinë moderne sipas këndvështrimit Islam”. Kjo konferencë, e cila u zhvillua në ambientet e…

Read more