KMSH organizon programin e hytbeve

KMSH organizon programin e hytbeve

Për të rritur frymën e bashkëpunimit dhe për të parë më nga afër problemet e xhematit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ka filluar organizimin e fushatës së mbajtjes së vazeve (ligjëratave) dhe hytbeve nëpër xhami të ndryshme të vendit. Pas ciklit të bisedave “Frytet e Besimit”, kjo është një tjetër nismë…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë