Kryetari Spahiu pret në selinë e KMSH-së dy përfaqësues të lartë të Ambasadës së Francës në Shqipëri

Kryetari Spahiu pret në selinë e KMSH-së dy përfaqësues të lartë të Ambasadës së Francës në Shqipëri

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, priti sot në selinë e institucionit, z. Samuel Richard, Këshilltar i Parë në Ambasadën e Francës në Shqipëri dhe z. Renaud Dorlhiac, Këshilltar Politik në po të njëjtin institucion. Pasi ju uroi mirëseardhjen të lartëpërmendurve, kryetari Spahiu, u ndal në një…

Read more