Zhvillohet Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë në Bosnje-Hercegovinë

Zhvillohet Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë në Bosnje-Hercegovinë

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, ndodhet në Sarajevo të Bosnje-Hercegovinës, ku mori pjesë në aktivitetin, me titull: “Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë” me ftesë të posaçme të Asamblesë së Parlamentit Boshnjak dhe Ligës së Botës Islame (RABITA), aktivitet ky i cili u zhvillua…

Read more