KMSH fillon dixhitalizimin e fondit të vet arkivor në Arkivin Qendror të Shtetit

KMSH fillon dixhitalizimin e fondit të vet arkivor në Arkivin Qendror të Shtetit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka finalizuar nënshkrimin e marrëveshjes së dixhitalizimit të Fondit Arkivor të KMSH-së në Arkivin Qendror të Shtetit, duke filluar kështu punën për verifikimin dhe skanimin e plotë të këtij fondi. Kjo marrëveshje është nënshkruar nga kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë H. Skender Bruçaj dhe Drejtori…

Read more