Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Zhvillohet takimi i parë ndërfetar midis studentëve të Teologjisë Islame dhe asaj Katolike

Është zhvilluar ditën e sotme, dt. 26 mars 2015 një takim miqësor midis studentëve të Shkencave Islame të Universitetit Bedër dhe studentëve të Teologjisë Katolike nga Seminari Ndërdioqezian Shkodër, gjatë një vizite dhe takimi të organizuar për të promovuar dialogun ndërfetar, nëpërmjet hapave konkret të njohjes dhe prezantimit të studentëve…

Read more