Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Kryetari Spahiu viziton Bashkësinë Fetare Islame të Bosnje-Hercegovinës

Gjatë qëndrimit disa ditor në Bosnje-Hercegovinë, ku mori pjesë në aktivitetin me titull: “Konferenca e Mbledhjes së Liderëve Parlamentarë dhe Fetarë”, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i shoqëruar nga Myftiu i Tiranës, z. Lauren Luli dhe drejtori i Vakf-Investimeve, z. Edison Hoti, vizituan Bashkësinë Fetare Islame…

Read more