Ambasadori Donald Lu në KMSH

Ambasadori Donald Lu në KMSH

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një takim ambasadorin e ri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, z. Donald Lu. Kryetari Bruçaj e falënderoi ambasadorin Lu për vizitën dhe i uroi suksese në misionin e tij në Shqipëri. Ai tha se shqiptarët…

Read more