Takim ndërfetar në fushën akademike

Takim ndërfetar në fushën akademike

Ditën e enjte, më 19 nëntor 2015 është zhvilluar një takim miqësor midis përfaqësuesve te Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, drejtuesve të Departamentit të Shkencave Islame pranë Universitetit Bedër dhe drejtuesve të Akademisë Teologjike Ortodokse. Ky takim u organizua për të promovuar dialogun ndërfetar, nëpërmjet hapave konkret të njohjes dhe prezantimit…

Read more