[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BJ1Qk7EM3mU” width=”560″ height=”315″]

Një dokumentar historik mbi traditën, kulturën, tolerancën e mikpritjen elbasanase!
Dokumentari synon të nxjerrë në pah vlerat kulturore dhe traditën e pasur të këtij qyteti, traditë e cila fatkeqësisht po shkon drejt zbehjes.

“Rrënjët e thella të Elbasanit” është pjesë e një cikli dokumentarësh dhe reportazhesh, të quajtura “RRUGËTIM”, që po realizon në të gjithë vendin, me qëllim njohjen dhe pasqyrimin e trashëgimisë kulturore dhe shpirtërore të shqiptarëve.