[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=kvR_rm5Gs-8″ width=”560″ height=”315″]

Mijëra qytetarë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e më gjerë, u bënë pjesë e rogramit festiv në përkujtim të Profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të), organizuar për të dhjetin vit radhazi nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Fondacioni Kulturor e Arsimor “Sema”.

Mijëra besimtarë, pjesa më e madhe të rinj e të reja, mbushën paraditen e25 Prillit  2015 sallën e Pallatit të Kongreseve në nderim e vlerësim të njeriut që i Madhi Zot e zgjodhi shembull të përsosmërisë.