KMSH

 

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Zyrën e Këshilltarit të Çështjeve Fetare në Ambasadën e Turqisë, organizojnë simpoziumin me temë:

“Profeti Muhamed a.s. dhe Sinqeriteti në Islam”

Simpoziumi do të zhvillohet ditën e premte më 25 Prill 2014 në orën 10:00 në sallën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Programi i simpoziumit:

– Këndim Kurani – Ahmet KARALİ, Imam i Xhamisë “Haxhi Bajram Veli”, Ankara.

– Fjala e Hapjes – z. Skender BRUÇAJ, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.

Përshëndetjet Protokollare

–         Hidayet Bayraktar, Ambasadori i Turqisë në Tiranë

–         Edmond BRAHIMAJ, Kryegjysh i Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve.

–         Ilir HOXHOLLI, Kryetar i Komitetit Shtetëror për Kultet

Paneli i Diskutimit

– Xhemal BALLA, studiues

– Mefail HIZLI, Myfti i Ankarasë

Mbyllja

Ky simpozium do të zhvillohet edhe në, Fier dhe Vlorë në datën 26 Prill 2014 si dhe në Shkodër me datë 27 Prill 2014.

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë