Mohamad Midan, Kryespecialist i Investimeve pranë Bankës UBA dhe drejtori i filialit të kësaj banke në Shqipëri, z. Amel Kovačević, vizituan Komunitetin Mysliman të Shqipërisë. Ata u pritën nga Kryetari dhe Drejtori i Vakf/Investimeve dhe Financës, z. Edison Hoti. Ishte një vizitë kortezie, ku ndër të tjera u fol edhe për bashkëpunimin që ekziston midis Bankës Islamike (UBA) dhe KMSH-s, si edhe projekte të përbashkëta për të ardhmen.