Myftinia Krujë në kuadër të shërbimit ndaj besimtarëve dhe agjeruesve në rrethin e Krujës ka shtruar iftar për të burgosurit që vuajnë dënimin në IEVP Krujë dhe në IEVP Fushë-Krujë.

1 2

 

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë