Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, nis ciklin e përjavshëm të ligjëratave me besimtaret e Tiranës, ku do të trajtohen tema të ndryshme fetare, sociale e kulturore.

Në takimin e parë në selinë e Komunitetit Mysliman, përgjegjësja e Zyrës së Gruas, zj. Fatma Karaj, trajtoi temën “Cilësitë e besimtareve”

“Çdo besimtar është dhe duhet të jetë një model i mirë si në familje ashtu edhe në shoqëri. Ne si mysliman duhet të ndjekim shembullin e Profeti Muhamed a.s. sepse cilësitë e besimtarit të mirë janë të mishëruara te ai”, tha zj. Karaj.

Këto takime, do të zhvillohen çdo javë, me gratë e kryeqytetit, në selinë Komunitetit Mysliman, për njohur më mirë apo për të rikujtuar atë çka feja islame ofron për njeriun.

grate ligjerata (2) grate ligjerata (1)grate ligjerata (3)

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë