Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë i dërgon letër urimi, H. Mehas ef. Alija, me rastin e rizgjedhjes së tij në krye të Komunitetit Mysliman Shqiptar në Zvicër.
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka mardhënie të shkëlqyera bashkëpunimi me Komunitetin Mysliman Shqiptar të Zvicrës dhe gjithë bashkëstitë Islame të disasporës shqiptare.
Bashkëpunimi me kryetarin e rizgjedhur, H. Mehas ef. Alija, kryesinë e KMSHZ dhe gjithë besimtarët e diasporës ka një vend të veçantë në axhendën e Kryetarit Spahiu dhe Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.