kish ne kmsh (1)

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj priti në një takim, përfaqësues të Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë, të cilët zhvilluan një vizitë në selinë e KMSH-së, në kuadër të informimit mbi vizitën e Papa Françeskut në Tiranë.

Sh. T. Imzot George Frendo, Sekretar i KISH dhe Dr. Albert Nikolla, u shprehën gjatë Vizitës së tij në Shqipëri Papa Françesku ka shprehur dëshirën të takojë edhe disa përfaqësues të Komuniteve Fetare të pranishme në Shqipëri, duke vlerësuar frymën e bashkëpunimit dhe harmonisë fetare që ekziston në vendin tonë.

9 Shtator 2014