Kreu i KMSH-së, H. Bujar Spahiu priti në një takim, z. Ahmed Nesar Alkausi, biznesmen i njohur, me origjinë nga Arabia, investimet kryesore të të cilit ndodhen kryesisht në vendet perëndimore, SHBA dhe Europë.
Gjatë këtij takimi ishin të pranishëm, Drejtori i Vakf/Investimeve dhe Financës, z. Edison Hoti dhe Këshilltari im për Investimet, z. Gëzim Abdishahi.
Takimi ishte në kuadër të prezatimit të ndërsjelltë dhe mundësive të bashkëpunimit të mundshëm në të ardhmen.

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë