Bashkia Krujë në bashkëpunim me Myftininë e këtij rrethi, shtroi më një iftar për besimtarët krutanë.

Të pranishëm në iftar ishin edhe Myftiu i Krujës z. Ledian Cikalleshi, Nënkryetari i KMSH Haxhi Bujar Spahiu, Nënkryetari i Bashkisë Krujë z. Rrahman Rraja, Drejtori i Kabitetit të Bashkisë Krujë z. Florind Cerhozi si dhe besimtarë të shumtë nga i gjithë rrethi dhe xhamitë e Krujës.

13528092_1111727155554505_5195438406228297153_o 13581948_1111727315554489_6384401178136285967_o 13576843_1111727268887827_6613023278969224677_o 13584736_1111727218887832_7740517018753004844_o13558779_1111727372221150_7508463866868420278_o 13585180_1111727398887814_3079298124307358213_o