Frytet e besimit u ndalën ditën e djeshme pas namazit të akshamit në xhaminë e “Sulejman Pashës” në qytetin e Elbasanit, ku ishin të pranishëm Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Taulant Bica, Myftiu i Elbasanit z. Agim Duka dhe Këshilltari i Kryetarit për Botën Arabe, z. Jamal Seferty.

Programi filloi me leximin e disa ajeteve Kuranore nga hafizi Enes Hyka, për të vazhduar më tej me trajtimin e temave të ndryshme fetare nga të lartëpërmendurit.