Bashkësia Islame e Maqedonisë, ka organizuar një program festiv me rastin e Vitit të Ri 1436 Hixhri dhe të 30 vjetorit të Shkollës së Mesme Islame “Medreseja Isa Beu”.

Në këtë aktivitet morën pjesë edhe Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Ali Zaimi si dhe Drejtori i Kabinetit z. Oltion Kola.

Gjithashtu në aktivitet performuan artistët nga Shqipëria znj. Myfarete Laze dhe  z. Dritan Boriçi.

Aktiviteti u organizua të premten e 24 tetorit 2014 në Sallën Universale në Shkup.

image-ac1f32657ac9f8060b94b37b4eade2f3d20278cac2d323e76d373c335f1c84c8-V image-ee1c1bc8975590eb9f6d155c7d484f0ce612f95ee7fc6f3421c8dcda13ebe5d7-V