Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm z. Ditmir Bushati, ka shtruar një iftar në respekt të sakrificës së besimtarëve mysliman në këtë muaj të bekaur të Ramazanit. Të ftuarit e Ministrit Bushati, ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe  komuniteteve të tjera fetare në vendin tonë, deputetë të Kuvendit, përfaqësues të trupit…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë