Kryetari Bruçaj takon ambasadorin Cannon

Kryetari Bruçaj takon ambasadorin Cannon

Kryetari i Komunitetit Mysliman të  Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në zyrën e tij ambasadorin e Britanisë së Madhe në Tiranë, z. Nicholas Cannon. Kryetari Bruçaj e falënderoi ambasadorin Cannon për vizitën dhe i shprehu mirënjohjen për Britaninë e Madhe për mbështetjen dhe ndihmën që i ka dhënë Shqipërisë gjatë…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë