Skender Bruçaj zgjidhet Kryetari i ri i KMSH-së

Skender Bruçaj zgjidhet Kryetari i ri i KMSH-së

Këshilli i Përgjithshëm, i mbledhur sot në mbledhjen e tij të zakonshme, zgjodhi z. Skender Bruçaj si kryetarin e ri të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë. Pas përfundimit të mandatit të Kryetarit H. Selim Muça, kandidaturat për detyrën e kryetarit ishin: nënkryetarët e KMSH-së z. Bujar Spahiu dhe z. Skender Bruçaj,…

Read more