Sadakaja e Fitrit

“Ata që shpenzojnë pasurinë e tyre për hir të Allahut, pa e shoqëruar atë me përgojime apo fyerje, do të shpërblehen nga Zoti dhe nuk do të kenë pse të frikësohen apo të pikëllohen.” (Bekare, 262)

Custom Amount

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: 1.00€