Haxhi 2022

Adresa: Zyra e Haxhit- Komuniteit Mysliman i Shqiperise
Kontakt: E-mail: [email protected], Telefon: +355 67 322 2223
Shenim: Regjistrimi perfundohet me dorezimin e dokumentacionit te nevojshem si dhe berjen e pageses.

Regjistrimi për HAXH-2022
First
Last
I Vaksinuar
Emri i Vaksines dhe numri i aplikuar?

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë