Aktualitet

Program madhështor në përkujtim të Profetit Muhamed a.s.

Filed in Aktivitete, Aktualitet by on April 19, 2014 0 Comments
Program madhështor në përkujtim të Profetit Muhamed a.s.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi programin e madh festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”. Mijëra besimtarë, pjesa më e madhe të rinj, mbushën paraditen e sotme sallën e Pallatit të Kongreseve në nderim e vlerësim të njeriut që i Madhi Zot e zgjodhi shembull të përsosmërisë. Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender […]

Continue Reading »

Mbahet seminari “Dialogu ndërfetar në Islam dhe te shqiptarët”

Filed in Aktualitet by on April 18, 2014 0 Comments
Mbahet seminari “Dialogu ndërfetar në Islam dhe te shqiptarët”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Universitetin Bedër, Qendra e Studimeve Islame, ka organizuar një seminar me studentët e departamentit të Shkencave Islame në lidhje me harmoninë dhe dialogun ndërfetar në Islam dhe te shqiptarët. Fjalën e hapjes e ka mbajtur drejtori i Qendrës së Studimeve Islame z. Atakan Derelioglu, i cili ka bërë […]

Continue Reading »