Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, ka shtruar një iftar në ambientet e Medresesë së Tiranës, me gratë e kurseve të xhamive.

Sofra e iftarit merr më shumë vlerë dhe kuptim kur e ndan atë me të tjerët.

13582083_1140530359300999_3627712551646742811_o13558605_1140530305967671_8493893246863352880_o  13584854_1140530335967668_6246555937211495179_o 13584958_1140530385967663_3950515365166403595_o